Merle synger med til festibal for børn

Lokale Merle synger med når der lørdag er musikfestival for børn i Lunden

MUSIK En uge efter Hede Rytmer i Indelukket er det nu børnenes tur til at rocke og danse, når der er Børnefestibal i Lunden på lørdag. Børnefestibalen bliver afviklet i fem byer over hele landet. I Aarhus, Aabenraa, Odense, København og på lørdag i Silkeborg.

Der er 10 navne på plakaten til børnefestibalen og blandt dem er Merle fra Silkeborg som vandt tv-seernes hjerter i efteråret med sine imponerende covers af Natasja og Kaka i talentshowt Voice Junior. Hun kan opleves sammen med Kamille. De øvrige bands er Super Ole & Søde Stine, Milo, BørnefestibalAllstars, The One And Only Boyband, Dafne, The Angels, Hipsomhap, Albert Dyrelund og Skinz. Der uddeles goddiebags til børnene, og der vil være aktivitetsbane og masser af festivalsjov i Lunden.