BSV-mand går over til Silkeborg-Voel

Peter A. Sørensen 

Stig Bendtsen har hurtigt fundet et nyt job

HÅNDBOLD En rørt Stig Bendtsen sagde i tirsdags farvel til Bjerringbro-Silkeborg, hvor han i 13 år har været ansat som arrangementsansvarlig.

Ansættelsen af Helle Munk som ny event-manager i BSV betød imidlertid, at han stod overfor et jobskifte, og det fører ham nu til Silkeborg-Voel KFUM.

Her bliver han ansat i administrationen.

– Det har været 13 spændende år i Bjerringbro-Silkeborg med en masse oplevelser og udfordringer. Nu tager jeg hul på et nyt kapitel i Silkeborg-Voel, hvor der er sket meget, siden jeg sidst var i administrationen. Det glæder jeg mig meget til, siger Stig Bendtsen, der har en lang forhistorie i Voel KFUM og Silkeborg-Voel KFUM, som førsteholdsspiller, træner og ansat i administrationen.

– Det har været 13 spændende år i Bjerringbro-Silkeborg med en masse oplevelser og udfordringer. Nu tager jeg hul på et nyt kapitel i Silkeborg-Voel, hvor der er sket meget, siden jeg sidst var i administrationen. Det glæder jeg mig meget til, siger Stig Bendtsen.