105 med i varmt cykelsponsorløb

Fin opbakning til Y’s Men’s klubbernes løb, hvor der blev indkørt 85.000 kr.

SILKEBORG Y’s Men’s klubbernes cykelsponsorløb i Silkeborg blev afviklet for 24. gang, og i det skønneste vejr, man kunne tænke sig.

10 foreninger, overvejende kristne ungdomsforeninger, alle fra Silkeborg kommune, stillede med cykelryttere. Hver cykelrytter har forinden skaffet sponsorer, der betaler et beløb, afhængigt af cykelrytterens indsats. De indkørte beløb går til cykelrytterens egen forening med undtagelse af et mindre beløb til omkostninger.

De arrangerende Y’s Men’s klubber, Alderslyst, Balle og Silkeborg, stillede også med nogle cykelryttere. Deres indkørte beløb går til en Y’s Men’s pris, der uddeles senere på sommeren til en leder i en af de kristne ungdomsforeninger i Silkeborg Kommune.

Der blev trampet ivrigt i pedalerne af både store som mindre cykelryttere, som pga. af varmen så temmeligt dehydrerede ud, da de kom i mål. Her fik alle udleveret en sodavand samt en pølse med brød som tak for deres indsats.

I alt kørte 105 cykelryttere, der tilsammen havde 355 sponsorer, firmaer såvel som private, og der blev totalt indkørt ca. kr. 85.000.

Under løbet underholdt Skægkær Blæserne med festlige indslag.

Der var også mange fremmødte tilskuere der heppede på cykelrytterne.

Gurli Hansen fra SOS Børnebyerne kørte flest penge ind, i alt 12.025 kr.

Henrik Berntsen fra Skægkær Blæserne kørte flest omgange, hele 30 inden for den time, der var til rådighed. Dvs. en gennemsnitshastighed på 30 km/t.