BSV forlænger med topscorer

Peter A. Sørensen 

Godt nyt fra BSV-lejren op til sommerpausen

HÅNDBOLD Der er godt nyt til BSV-fans. Bjerringbro-Silkeborgs topscorer Nikolaj Øris forlænger sin kontrakt med to år - dermed er han i klubben til sommeren 2021.

- Jeg har hele tiden sagt, at hvis jeg skulle prøve noget andet, så skal det være, fordi der var nogle større sportslige udfordringer. Det er ret svært at finde. I Bjerringbro-Silkeborg har vi snart været med i rigtig mange finaler, vi har vundet medaljer mange gange, og vi har gode muligheder for også at blande os i toppen i de kommende år.

- Samtidig er det også utrolig vigtigt for mig at være et sted, hvor jeg føler mig til rette, og det gør jeg i Bjerringbro-Silkeborg, fortæller Nikolaj Øris, der med undtagelse af et enkelt år i Lemvig har spillet i Bjerringbro-Silkeborg og moderklubben Bjerringbro FH i hele sit håndboldliv.

Nikolaj Øris tog tidligere i dag til sin anden samling i træk med på landsholdet. I første omgang tager han dog landsholdsudtagelserne som en glædelig bonus.

- Jeg bruger ikke vildt meget energi på at tænke på landsholdet. Jeg havde egentlig afskrevet det kapitel indtil for nogle måneder siden, men jeg er stolt over at være med igen, og jeg kan da ikke lade være med at tænke på, at der kommer en fed slutrunde på hjemmebane til januar. Jeg holder forventningerne lave og arbejdsindsatsen høj.

BSFV-træner Peter Bredsdorff roser sin profil.

- Vi har hele tiden gerne ville fortsætte med Nikolaj. Han har været en stor del af hele klubbens historie, og han spiller i øjeblikket sit bedste håndbold.

- Jeg har arbejdet sammen med Nikolaj i fire rigtig gode sæsoner. Vi har været afbrudt af lidt småskader undervejs, men vi har altid troet på, at han kunne komme tilbage. Nikolaj Øris træner rigtig godt, og det har gavnet hans fysisk, at vi har fundet en dagligdag med den rette mængde træning, mener Peter Bredsdorff-Larsen.

Nikolaj Øris og resten af det danske landshold møder Schweiz i en testkamp i Aalborg i morgen aften.