Kjellerup IF mister stærk profil til klub i 1. division

Søren Nielsen 

Holdets midtbanegeneral og anfører siger farvel til Kjellerup efter denne sæson

KJELLERUP Mathias Gertsen er snart fortid i Kjellerup IF.

Klubben meddeler på , at holdets anfører stopper ved udgangen af denne sæson.

Mathias Gertsen har spillet de seneste fire sæsoner for Kjellerup, hvor han både har været anfører og en af holdets store profiler.

Kjellerup IF oplyser ikke, hvilken 1. divisionsklub, der er Gertsens nye arbejdsgiver på fuld tid. Det vil den nye arbejdsgiver først gøre senere på ugen, står der i pressemeddelelsen.

Sportschef i Kjellerup IF, Michael Toft Hansen, siger om skiftet:

- Her og nu er vi selvfølgelig meget kede af tabet – vi mister én af de største profiler i 2. division. Når det så er sagt, så har Mathias over tid leveret på et meget højt niveau. Mathias er klar til næste kapitel i sit fodbold liv og han får endda lov til at udleve drømmen på fuldtid. Jeg synes, at vi i Kjellerup sender et stærkt signal til omverdenen om, at man i KIF kan tage det næste spring i karrieren. Vi har et særdeles godt honorar til de unge talenter og det er spilletid. I den gule KIF-trøjen har Mathias fået tillid og spilletid, hvilket jeg er sikker på, har været medvirkende til, at vi nu stolte kan sende ham videre, siger sportschefen.

Også Mathias Gertsen har kun rosende ord at sige o sin snart forhenværende klub.

- Mine fire år i Kjellerup har været fantastiske. Jeg kom til Kjellerup for have det sjovt og finde glæden ved fodbolden igen. Jeg søgte et sted hvor der var sjovt, og hvor spillerne er der på grund af »kærligheden« til fodbolden. Min spilleglæde og det at blive en del af et hold genfandt jeg, og under Claus Therkildsen fandt jeg igen lysten til at drive det videre, og det sidste års tid har jeg dygtiggjort mig og lagt mere på. Og det har nu betydet jeg kan spille fodbold på fuld tid, siger Gertsen.