Nyt navn – samme butik

Tekst og foto: Peter Bruvik-Hansen 

Birgitte Knappe har givet outdoorbutikken på Østergade et nyt navn, der svarer til virkeligheden anno 2018

NAVNEæNDRING - Der er mange, der fortsat tror, at butikken kun er en butik, der henvender sig til lystfiskere. Det er der måske ikke så meget at sige til, når vi gennem alle årene har heddet Grejbiksen. Men vi er meget andet end det, og derfor ændrer vi nu navnet, siger Birgitte Knappe, indehaver at Grejbiksen, der har fået nyt navn.

Eller rettere to nye navne.

For mod øst og vendt mod Silkeborg Havn, bærer facaden navnet »Silkeborgs Outdoor Butik«, mens den facade, der vender mod Østergade har navnet »Jagt og Fiskeri«.

Alt til trekking
- Når nu Silkeborg er Danmarks outdoor hovedstad og vi har alt til outdoor, trekking og jagt - i øvrigt suppleret med udstyr til camping - så synes vi, det var et oplagt navneskift. Og vi har jo fortsat et rigtig stort udvalg i kvalitets fiskeudstyr til lyst-, flue- og spinnefiskeri i vores afdeling i kælderen, der så har navnet jagt og fiskeri, siger Birgitte Knappe.