Kom til »lynforedrag« i Balle

BALLE Onsdag aften den 13. juni inviterer Balle Lokalråd igen til »Lyn-foredrag i Balle«, hvor 10 oplægsholdere står klar til at fortælle om deres specialviden eller finurlige interesse med publikum i et underholdende præsentationsformat.

Hver oplægsholder har et bestemt antal slides og antal sekunder til rådighed.

Til det gratis arrangement vil publikum blandt andet kunne høre om så forskellige emner som bosætning i Silkeborg og Balle, om at klatre på boreplatforme og få penge for det, om moralsk målløshed og om bruttonationalproduktet for dummies, Balle Brass Band og meget andet.

Arrangementet finder sted i Balle Kirkeby Forsamlingshus. Der kan købes øl og vand.

Det er anden gang, at Balle Lokalråd arrangerer »lyn-foredrag«. Ved det første arrangement, som fandt sted i februar, mødte mere end 50 gæster op fra hele Silkeborg.