Stavgangsfestival i Indelukket

Tirsdag formiddag den 19. juni arrangerer Idræt om Dagen i Silkeborg Stav- og Gangfestival fra Friluftsscenen i Indelukket

SIKKEBORG - Alle er velkommen. Med eller uden stave, og i år går vi en tur til fordel for Børns Voksenvenner i Silkeborg, lyder det fra lederen af Idræt om Dagen, Kaspar Ginnerup Knudsen.

Han håber, at der vil være stor opbakning til dette års Stav- og Gangfestival med start fra Friluftsscenen i Indelukket i Silkeborg - og dermed til at støtte det velgørende formål.

Der er mange i Silkeborg Kommune, der til daglig går stavgangsture enten i grupper eller alene. Det er blandt andet alle dem, Idræt om Dagen gerne vil samle i Indelukket.

Der vil være ture på henholdsvis 3, 5 og 10 kilometer, og der er en mindre betaling for at deltage. Overskuddet går til Børns Voksenvenner i Silkeborg, og på startkortet vil der være lodtrækning om præmier, og der vil være vand og frugt til alle.

Desuden er der lagt op til hygge, når man kommer tilbage efter gåturen, så her kan der købes kaffe og kage i Indelukket.