SIF’er præsenteret i Belgien

Michael Helligsø 

Forsvarsspilleren Tobias Salquist har skrevet under på en treårig kontrakt med Waasland-Beveren i den bedste belgiske række

FODBOLD For to uger siden kunne Midtjyllands Avis fortælle, at Tobias Salquist forlader SIF til fordel for en belgisk klub.

Mandag blev det skifte så officielt, da forsvarsspilleren blev præsenteret i Waasland-Beveren, der i den forgangne sæson endte som nummer 12 ud af 16 hold i grundspillet i den belgiske liga.

Ikast-drengen har skrevet under på en treårig kontrakt med den belgiske klub, hvor han skal spille med trøje nummer to.

I Waasland-Beveren glæder man sig over tilgangen af den snart tidligere SIF’er, hvis kontrakt stod til at udløbe med udgangen af denne måned.

- Tobias er en central forsvarer, der helt sikkert besidder alle de grundlæggende kvaliteter. Han har et godt positionsspil og er meget fleksibel. Hans hovedspil og duelkraft er to af hans største kvaliteter. Når en angriber kommer en-mod-en med ham, kommer han ofte ud af kampen som vinder, siger Waasland-Beverens head scout Daniël Declerck til klubbens hjemmeside.

Tobias Salquist fik i den netop overståede sæson et mindre gennembrud på SIF’s førstehold, da han var på banen i 24 superligakampe. Tidligere har han mest befundet sig i periferien af holdet.

Med hans afgang er der lagt op til, at Simon Jakobsen, Dennis Flinta og Jeppe Gertsen skal kæmpe om spilletiden i SIF’s centrale forsvar i den kommende 1. divisionssæson.

De og resten af holdkammeraterne tager hul på træningen igen på mandag.