Officielt: SIF sælger Sammy Skytte

Mathias Hove Andersen 

FC Midtjylland står klar med en lang kontrakt til Sammy Skytte, der udlejes til AC Horsens

FODBOLD Tirsdag kunne Midtjyllands Avis afsløre, at Silkeborg IF sælger 21-årige Sammy Skytte til FC Midtjylland, som udlejer midtbanespilleren til AC Horsens.

Onsdag morgen har de nykårede danske mestre bekræftet købet af SIF-talentet, som får en femårig kontrakt i FC Midtjylland.

- Sammy er en dygtig midtbanespiller, som arbejder hårdt, og han gør det med en veludviklet defensiv ansvarlighed, siger FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen i en pressemeddelelse.

- Både fysisk og teknisk er Sammy en spiller med et stort potentiale, og han har allerede bevist sig i Superligaen for Silkeborg IF. Det er afgjort en spiller, vi forventer at få stor gavn af på MCH Arena i fremtiden, uddyber Svend Graversen.

Sammy Skytte ser frem til klubskiftet og de nye udfordringer.

- For mig er det et rigtig godt match, lyder det fra Sammy Skytte, der altså i første omgang skal tørne ud for AC Horsens i den kommende sæson.

- Horsens gjorde det flot i den forgangne sæson, og jeg er en stor beundrer af Bo Henriksen som træner, så jeg glæder mig til at arbejde sammen med ham. Derudover gavner det mig at få endnu flere superligakampe og mere erfaring på mit cv, så jeg står endnu stærkere, når jeg vender tilbage til FC Midtjylland, siger Sammy Skytte.

Opdateres...