Fire dages festival i Vrads

Vrads Festival byder atter på et overflødighedshorn af musik og arrangementer

FESTIVAL 25 koncerter, forestillinger og andre indslag står på programmet, når der er Vrads Festival 2018 i de kommende dage fra fredag og frem til og med mandag.

Som sædvanlig er det en festival med udgangspunkt i fællesskabet og i, at Vrads Festival er noget både gæster og de optrædende giver til hinanden. Igen i år er der lagt op til en spændende og spraglet festival med en række orkestre og solister, og hvor der hele vejen rundt er en eller anden form for lokal tilknytning hos de optrædende.

Underholdningen bliver afviklet på festivalens to scener - scenen i teltet og »Morfarscenen«.

Fredag er der blues og rock med Michael Wedgwood Band, dinnerjazz med Jazz-T-Pass, ungdomsbandet Sunday Allstar spiller i teltet, der er singersong-writer fortolkninger med Skønheden og Udyret, psykedelisk rock med Dribe, soulrock med Time without Elisa, afrorytmner med Massa Qoussa og Twin Peak-inspireret koncert med Szosz.

Abud fra Tante Andante
Lørdag formiddags børenrock med Tante Andante er desværre blevet aflyst, da »Tanten« har forstuvet en fod.

Men der dog underholdning for de mindste med Ida og Henrik fra Bredlunden, som synger Sebastians børnesange.

Ellers byder lørdagen på Witters Syndrom, Licence to Play, New Port, Malingo. Kartine Skovgaard Lassen og Ebbe Høyrup, koncert og dans med Spillemændene, balkan-gypsy med Silbaätno, Vradsjazz, Ekkolys, Greyz, Phil Stewart Band, Mooseknuckle og en midnatskoncert med Deerfist.

Søndag er der rytmisk gudstjeneste i kirken og koncert med det rytmiske kor Ontime. På festivalens fjerde og sidste dag er der koncert med Old Boys Big Band.

Festivalen har i alle årene været arrangeret af en selvbestaltet gruppe af Vrads-borgere, og omkring 100 frivillige er involveret i afviklingen. Blandt andet er der skabt en cafe til lejligheden, som sørger for kaffe, the, kage og sandwiches under hele festivalen samt varm mad lørdag aften.

Som altid er det gratis at deltage i festivalen, men man kan støtte den ekstra, ved at købe medlemsskab til foreningen »Spilledåsen«.