Gode råd mod it-kriminelle

SILKEBORG GF Fonden giver gode råd om sikkerhed på nettet ved et gratis foredrag i Medborgerhuset på Bindslevs Plads i Silkeborg onsdag den 20. juni om aftenen. Deltagerne kan her høre om, hvad man kan gøre for at minimere risikoen for, at ens identitet bliver stjålet og misbrugt.

- Identitetstyven finder hele tiden på nye kreative måder at opsnappe eller franarre dig dine personlige oplysninger, når du er online. Men heldigvis kan du selv gøre meget for at undgå, at du får stjålet din identitet, fortæller Alice Lundager, som er forretningsfører på GF Forsikrings lokale kontor i Silkeborg.

- Vi har inviteret GF Fonden til at komme med gode råd om, hvordan man forebygger og bedst muligt beskytter sine oplysninger, og hvad man skal gøre, hvis man pludselig oplever noget mistænkeligt, for eksempel får regninger for varer, man ikke har bestilt, siger Alice Lundager.

Arrangementet er lavet i samarbejde med Diabetesforeningen i Silkeborg, men alle er velkommen.

Tilmelding er nødvendig.