Rasmus Bjerg i Indelukket

MUSIK Rasmus Bjerg, som i foråret var med til at trække 400.000 danskere i biografen i John Mogensen-filmen »Så længe jeg lever«, har kurs mod Silkeborg, hvor han søndag er solist ved årets friluftskoncert i Indelukket med Prinsens Musikkorps.

Ved koncerten, som er ganske gratis, kommer Rasmus Bjerg og musikkorpset ikke uden om at give et John Mogensen-nummer eller to, men der vil også være meget andet på programmet, for Rasmus Bjerg - som først og fremmest er kendt som komiker - er også særdeles velsyngede.

Han har tidligere givet nytårskoncerter sammen med Prinsens Musikkorps - blandt andet i Galten - og her foldede han sig ud i forskellige genre.

Om det er Sinatra eller Elvis, gode gamle sange fra Højskolesangbogen eller John Mogensens drævende halvfjedser-hits, så kan Rasmus Bjerg synge det hele.