Røll stopper i KIF og får sin trænerdrøm opfyldt

Mathias Hove Andersen 

Thomas Røll stopper som assistenttræner i Kjellerup IF med øjeblikkelig virkning. KIF’erne kommer dog til at møde den tidligere landsholdsspiller i 2. division i næste sæson

FODBOLD 41-årige Thomas Røll stopper som assistenttræner i Kjellerup IF med øjeblikkelig virkning.

Det sker for at realisere drømmen om at blive cheftræner.

Midtjyllands Avis erfarer, at den tidligere landsholdsspiller tiltræder som ny træner i Skive IK, der ventes at præsentere Thomas Røll fredag eftermiddag.

KIF-kontrakten stod ellers først til at udløbe med årets udgang, men den seneste måneds tid har Thomas Røll ytret ønske om at fratræde sin stilling. Det er KIF-ledelsen nu gået med til.

- Thomas har fundet en klub, hvor han i fremtiden skal være cheftræner, og vi ønsker Thomas alt det bedste i fremtiden. Samtidig skal der lyde en stor tak for det flotte og store stykke arbejde, Thomas har ydet i Kjellerup IF, lyder det fra klubben.

Selvom Thomas Røll ikke længere skal have sin daglige gang i Kjellerup, vil han alligevel finde vej til Bjerget i næste sæson, hvor både Kjellerup IF og Skive IK spiller i 2. division.

KIF’erne sluttede sæsonen på en fjerdeplads i 2. divisions oprykningsspil, mens Skive sluttede sidst i 1. division og rykkede ned.

Sæsonen 2017/2018 blev den sidste i Thomas Rølls aktive karriere.

Veteranen, der blandt andet har otte A-landskampe og tre danske mesterskaber på sit cv, har i flere omgange ytret ønske om at overtage cheftrænerposten i KIF, men i to omgange blev han valgt fra af ledelsen, som i stedet ansatte Jonas Dal - og senest Steven Lustü, der skal stå i spidsen for Kjellerup IF efter sommerpausen.

Det er endnu ikke lykkedes at få en kommentar fra Thomas Røll, men Skive Folkeblad nævner også den nu forhenværende KIF-assistent som et godt bud på den nye cheftræner hos nedrykkerne.

- Ingen kommentarer. I må vente til fredag, siger Skives sportschef, Rasmus Brandhof, til avisen.

Skive IK præsenterer den nye cheftræner på Hancock Arena fredag klokken 14.30.