Farver, dufte og store oplevelser i Indien med Læserklubben

På Læserklubbens 12 dages rejse til Indien, 6.-17. november, bliver hver dag en oplevelse for dine sanser. Den Hellige Ganges flod, spektakulære Taj Mahal og meget meget mere står i kø

Hellige køer, duften af krydderier og røgelse, tudende bilhorn, bedende munke, smukke kvinder og alt muligt andet kværner rundt i hovedet, efter en rejse til Indien. Du er i voldsom grad blevet bombarderet med sanseindtryk, der for evigt brænder sig fast i dit sind.

Indien er smilets og kontrasternes land. Ædelstene indlagt i strålende paladser ligger side om side med ældgamle landsbyer. Her leves livet som for 100 år tilbage. Smukke helligdomme og alverdens religioner går hånd i hånd med livets strabadser og gåder. Farvestrålende cykelrickshaws, geder og kameler i flokke og hellige køer - et syn for guder - og for os. Nationalparker med tigre og andre spændende dyr og fugle. Og et mylder af mennesker; kvinder i farvestrålende sarier; mænd indviklet i turban. Legende og smilende børn. Maden er masala - krydret. En fantastisk og fremmedartet verden - en oplevelse for livet.

De mange religioner
Denne historiske rejse til det nordlige Indien flyder ligesom de gamle hellige floder Ganges og Yamuna gennem delstaterne Uttar og Madhya Pradesh. Rejsen giver et vidtfavnende indblik i en helt anderledes verden. Alle store og mindre religioner byder sig til i denne verdensdel og viser os, hvordan de influerer på livsvilkår og levevis. Fra grundlæggelsen af hinduismen og buddhismen til stormogulerne og islams fald, fra briternes hærgen og kolonisering til en ny økonomisk stormagt. I dag trives de ældgamle og de nye religioner side om side i en voksende storøkønomi.

Med Ans Rejser som arrangør og Lissi Bagge som rejseleder tager deltagerne fra Billund tirsdag 6. november. Med Lufthansa flyves der via Frankfurt til Delhi, hvor eventyret begynder.

Dag 1: Afrejse

Dag 2: Sightseeing Delhi

Dag 3: Tog til Amritsar

Dag 4: Delhi og Agra

Dag 5: Agra og Taj Mahal

Dag 6: Fra Agra til Gwalior

Dag 7: Jhansi og Orchha by

Dag 8: Orchha og Khajuraho

Dag 9: Khajuraho samt Varanasi

Dag 10: Sarnath og Varanasi

Dag 11: Morgensejlads på ganges og fly til Delhi

Dag 12: Hjemkomst

Se det fulde program på

Prisen for rejsen er 15.895 kroner per person i dobbeltværelse. Abonnenter på Midtjyllands Avis eller Herning Folkeblad betaler 15.695 kroner per person. Eneværelsestillæg 2600 kroner.

Inkluderet i prisen er:

Parkering i Billund Lufthavn

Flyrejse med Lufhansa Billund-Delhi t/r

Dansk rejseleder hele vejen

Tre indenrigsflyvninger

Ophold på tre- og firestjernede hoteller

10 gange morgenmad

10 gange frokost

9 gange aftensmad

Udflugter ifølge program

Skatter og afgifter

Rejseleder Lissi Bagge fortæller om rejsen tirsdag 26. juni klokken 17.00 hos Ans Rejser i Silkeborg. Tilmelding til mødet sker via [email protected])

Tilmelding til selve rejsen foregår hos Læserklubben på tlf. 87228469/96263756-57 eller på [email protected]