Matador og sjov på Dyrehavsbakken med Læserklubben

En hel dag på Bakken med rundvisning og frokost i Korsbæk og efterfølgende også en omvisning i selve Dyrehavsbakken, fredag 31. august

Glæd dig til en glad dag på Dyrehavsbakken i selskab med de kendte og elskede figurer fra Korsbæk. Rundvisning gennem Matadors hjemby med adgang til stuer, spisesteder og bygninger, mens vi får fortalt anekdoter fra tv-serien og fra Korsbæk by.

Frokosten indtager vi på Postgården, hvor overtjener Olsen huserede. Her får vi serveret en frokostanretning inspireret af den tids finere danske madkultur - udvalgt af Lise Nørgaard.

Ældste forlystelsespark
Efter lidt tid på egen hånd mødes vi med en af teltholderne, der vil vise os rundt på Dyrehavsbakken. I en times tid får vi historien om verdens ældste forlystelsespark, som opstod i 1583, hvor Kirsten Piil opdagede en helbredende kilde. Turen ender i Elverdybet, caféen med Bakkens bedste udsigt. Her venter eftermiddagskaffen med kage i de hyggelige lokaler.

Sidst på eftermiddagen vender vi bussen - undervejs stop i Sorø for at spise vores medbragte sandwich.

Forventet hjemkomst mellem kl. 22.30 og 23.30.

Prisen for denne herlige og udvidede dagstur er 1095 kroner for abonnenter. I den pris er inkluderet transport, program og forplejning, undtagen drikkevarer til frokost og aften.

Tilmelding til Læserklubben. Se hele programmet på .