Himmelbjerg Golf Club støtter brystkræft-sagen

På tirsdag den 26. juni afholdes landets største og festligste velgørenhedsturnering indenfor golf, Pink Cup, som er til fordel for brystkræftsagen. Overskuddet går ubeskåret til brystkræftsagen, fortæller Lene Bonderup og Elin Kristensen, som lokalt er tovholdere på eventen.

Udover at det er sjovt at spille Pink Cup, så er der en dybere mening med turneringen. Hvert år rammes omkring 4700 kvinder af brystkræft i Danmark, men heldigvis er chancen for at overleve sygdommen steget støt i de sidste 30 år. Det skyldes, at man er blevet bedre til at stille diagnosen tidligere, og at behandlingen er blevet langt bedre som resultatet af intensiv forskning.

- Vi håber på stor tilslutning til turneringen, så vi kan samle rigtigt mange penge ind til brystkræftsagen. Pink Cups sponsorer har sørget for meget lækre præmier, ligesom der er rigtig mange lokale sponsorer, der også støtter turneringen, fortæller Lene Bonderup og Elin Kristensen.

De håber på, at Himmelbjerg Golf Clubs indsamlingsresultat betyder, at klubben bliver blandt de 40 klubber, som får en plads i landsfinalen. Her spilles om æren, en vandrepokal og mange flotte præmier.