Kaffeselskaber i arbejderboligen

SILKEBORG Museum Silkeborg arrangerer igen i år kaffeselskaber i den gamle arbejderbolig ved museet. Foreløbig er der planlagt to kaffeselskaber, søndag den 24. juni og søndag den 15. juli, begge gange om eftermiddagen. Men kaffeselskaberne fortsætter året ud, også med julekaffeselskaber

Ud over de programsatte datoer, som alle kan tilslutte sig, kan man købe et helt kaffeselskab til sine gæster. Det er populært til fødselsdage, til udenbys gæster og til små foreninger, der gerne vil have gode oplevelser til møder eller hyggeligt samvær. Der er højst plads til 14 siddende gæster, men hvis man er flere, kan der aftales stående kaffebord

Arbejderboligen er fra 1770, og bygningen fik Bevaringsforeningens pris i 2017 I bygningen er der et lille museum med arbejdernes historie, og der er indrettet et arbejderhjem anno 1910.

I den hyggelige stue fortælles om arbejderfamiliens levevilkår i Silkeborg. Der serveres tidstypisk bagværk, og der er altid tid til en hyggesnak om gæsternes minder fra bedsteforældres tid

Billetter købes i museumsbutikken efter først til mølle-princippet.