Medaljer til lokale MTB’ere

Søndag blev der afholdt Danmarks-mesterskab i mountainbike og Master DM

CYKLING U15-køreren Frederik Lykke gjorde en flot figur, da han i weekenden deltog i DM for mountainbike, hvor det blev til en flot sølv medalje.

- Løbet blev kørt på en super teknisk svær rute ved Holte. Jeg kom godt fra start, og der sker allerede udskilning efter en omgang. Jeg sidder og kæmper om anden og tredje pladsen og heldet er på min side idag. Sæsonens mål har været DM, da det gælder udtagelse til EM i Italien. Min træner Michael Reihs har været med til at forberede formen hele foråret, og alt lykkedes bare i dag, lyder det fra Frederik Lykke.

Bronze til veteran
Til Master DM, der omfatter vetaranrytter, stillede Silkeborg IF Cykling med tre ryttere til start i forskellige felter, ved weekendens mesterskab i Fredericia.

Her blev Bjarne Olsen H50 bedst placeret lokale rytter, idet han på en meget blæsende og bakket rute vandt bronze.

- I det store og stærke felt med 70 startende ryttere, blev der kørt stærk og vogtet godt på hinanden. Først efter cirka 60 kilometer af de ialt 99,4 kilometer lykkedes det seks mand at komme afsted fra feltet. Et udbrud, der blandt andet tæller den forsvarene danske mester fra 2017 og lørdagens enkeltstart vinder. Spurten bliver sat ind allerede omkring 1500 meter før mål, hvor enkeltstarts vinderen forsøger sig, lyder det fra Bjarne Olsen, der går efter, og med omkring 400 meter igen når op.

Herefter går farten lidt ned, og Bjarne Olsen åbner spurten. Desværre er der kommet to mand op til Bjarne Olsen, der ender på en tredjeplads.