Nye skilte: Skab overblik over Silkeborgs naturattraktioner

Pia Egeberg 

Otte nye oversigtskort er sat op rundt omkring i Silkeborg. De informerer om Danmarks outdoor hovedstad

SILKEBORG Store, nye oversigtskort er blevet placeret rundt i Silkeborg - blandt andet på havnen og på stationen. Det er Silkeborg Kommune, Naturstyrelsen Søhøjlandet og Visit Silkeborg, der sammen har udviklet og opsat de otte nye skilte.

Og dét for at synliggøre Silkeborg som outdoor hovedstad, og for at gæster og turister nemmere kan finde frem til byens mange naturoplevelser.

Formålet med skiltene er nemlig at binde natur og by bedre sammen.

- Med ambitionen om at være Danmarks outdoor hovedstad har vi brug for at synliggøre alle de naturherligheder, som visionen bygger på. Dem kan man se på disse oversigtskort, og det er håbet, at man som gæst i Silkeborg - med kortene som inspiration - får lyst til at opleve mere, blive længere eller komme igen, fordi oversigtskortene virkelig viser, hvor rigt et område vi har, siger turistchef Liselotte Nis-Hanssen. Samtidig er formålet, at skiltene skal gøre det nemmere at finde de outdoor-faciliteter, Silkeborg rummer.

Skiltene er placeret på pendlerpladsen ved Århusvej, ved skydebanen ved Nordskoven, på havnen, ved parkering øst på Søvej, ved stien ved broerne over Gudenåen ved indgangen til Nordskoven, stien mod broerne over Gudenåen ved Christian 8.s Vej, ved togstationen, ved Silkeborg Bad, og til efteråret også ved Ferskvandscentrets parkeringsplads.