Så er det jazztid

Næste torsdag blæses årets Riverboat-festival i gang på Torvet

RIVERBOAT Tiden for årets Riverboat Jazz Festival nærmer sig og allerede på tirsdag bliver takten slået an til årets store jazzfest. Det sker i Mariehøj Kirke, hvor der tirsdag aften er koncert med Mads Granum Trio. Mads Granum har med sine fortolkninger af salmer opnået en opsigtsvækkende niche-succes som jazzmusiker og har de seneste 14 år turneret flittigt med sin trio og kvartet. Onsdag spiller musikken i Havneteltet med Benjamin Draad Kvintet, Gong Gong Army og så er der åben scenen med unge jazztalenter fra Silkeborg. I Multihuset i Sejs er der koncert med All Time Jazz Band, Polles N.O. Jazzband spiller på Lysbro Plejecenter. I Silkeborg Kirke kan man høre Red Hot Four sammen med Mads Mathias og på Rampelys åbner året jazzfesten med Henning Munk og Plumperne. Torsdag er der officiel åbning af årets Riverboat Jazz Festival på Torvet, hvorefter musikken spiller for fuld blæs i hele byen.