Foto: Jakob Stigsen Andersen

Stine Bramsen på vej til Silkeborg

MUSIK Stine Bramsen er på hjemmebane i det midtjyske, når hun fredag 22. februar går på scenen i Jysk Musikteater.

Hun er aktuel med dugfriske sange på den nye EP »Bruised« og tager i den anledning på danmarksturne med sit otte mand store orkester. En turne, som også bringer den populære sangerinde til Silkeborg, hvor hun i sin tid gik i gymnasiet og blev frontfigur i Silkeborg-bandet Alphabeat.

Med udgivelsen af »Bruised« følger Stine Bramsen op på debutalbum, »Fiftyseven«, der ramte hitlistens førsteplads i slutningen af 2015.

Med de nye sange forener Bramsen og producer Nicolaj Rasted kontrasterne et sted mellem popmusik og ærlige følelser.

- Ved at tilføre disse svære følelser et godt skud rå og dansabel pop, skabes der en kontrast, som vender op og ned på stemningen, og det er lige dér, jeg synes, at musik bliver allermest interessant og vigtig. Jeg glæder mig virkelig til at spille dem live, fortæller Stine Bramsen.

Stine Bramsen gav sidst koncert i Jysk Musikteater februar 2015.