Ungt talent får kontrakt med Silkeborg-Voel

Peter A. Sørensen 

Emma Laursen kommer på kontrakt efter en opløftende sæson i U18-ligaen. Det samme gør bagspilleren Mathilde Sørensen

HÅNDBOLD Talenterne blomstrer i Silkeborg-Voel KFUM, og et af de mest lovende navne kommer nu på kontrakt med ligaholdet.

Det er bagspilleren Emma Laursen, der var med på U18-ligaholdet i sidste sæson, og som også var med omkring ligatruppen i Silkeborg-Voel.

Emma Laursen var en af en flok unge spillere, der fik noget mere spilletid end både talenterne og cheftræner Jakob Andreasen havde forventet på forhånd.

- Emma er et talent, vi gerne vil investere ekstra i for at få det fulde udbytte af hendes potentiale. Hun har nogle helt klare kvaliteter, og nu giver vi hende nogle gode rammer, hun kan udvikle sig i, siger Jakob Andreasen, der glæder sig over, at der dermed kommer mere lokalt islæt over ligatruppen.

Han slår samtidig fast, at kontrakten med den unge back er en del af klubbens strategi om at udvikle egne ligaspillere.

Emma Laursen træner og spiller fortsat kampe med U18-holdet, som trænes af Leon Henriksen. Hun er også netop blevet udtaget til U18-landsholdets VM-slutrunde i august.

Emma Laursen er ikke den eneste spiller, der kommer på kontrakt.

Jakob Andreasen har også valgt at få papir på Mathilde Sørensen, som kom til klubben i julepausen fra Ringkøbing. Hun var marginalspiller på ligaholdet i foråret.

- Planen med alle tre er at give dem nogle gode rammer for at udvikle sig de kommende sæsoner og forhåbentlig blive gode historier, ligesom blandt andre Sofie Bæk, Freja Cohrt og Stine Skogrand, og som Emilie Ytting er på vej til at blive, siger Jakob Andreasen,

Endelig får U18-ligaholdet tilgang af Camilla Faartoft, der også skal spille på U18-holdet.

Camilla Faartoft er sammen med sine nye holdkammerater i Silkeborg-Voel, Emma Laursen og Naja Frøkjær-Jensen, også udtaget til VM for U18-spillerne i Polen fra den 4.-20. August.