SIF forlænger en lang aftale med top-sponsor

Søren Nielsen 

- Vi er klar over, at vi med nedrykningen slider på kreditten i forhold til vores sponsorer. Derfor er det et dejligt signal, at en af vores store samarbejdspartneree bakker os op med en langtidsaftale

FODBOLD Dansand i Addit har forlænget sit toppartner-sponsorat i Silkeborg IF med tre år.

- Vi tror på projektet i SIF, og vi vil gerne bakke op om klubbens mål om hurtig tilbagevenden til Superligaen.

Sådan siger direktør Poul Konrad Beck, Dansand, i en pressemeddelelse. Virksomheden har gennem en årrække har været Toppartner i Silkeborg IF. Toppartnerne er de tungeste sponsorer lige efter hovedsponsoren Mascot.

- Ligesom alle andre i og omkring klubben er vi selvfølgelig kede af nedrykningen til den næstbedste række, men sket er sket, og nu handler det om at samle alle gode kræfter om bestræbelserne på at rykke hurtigt tilbage til Superligaen. Forlængelsen af vores sponsorat for yderligere tre år er et signal om, at vi er der for klubben og bakker op, også når det er tunge tider, siger Poul Konrad Beck videre.

I Silkeborg IF er adm. direktør Kent Madsen glad for det signal, Dansand sender med den tre-årige forlængelse af sponsoratet.

- Vi er klar over, at vi med nedrykningen slider på kreditten i forhold til vores sponsorer. Derfor er det et dejligt signal, at en af vores store samarbejdspartneree bakker os op med en langtidsaftale. Vi er i øjeblikket i gang med genforhandling af aftalerne med en lang række af vores sponsorer, og heldigvis møder vi stor loyalitet, hvor vi kommer frem. Det er vi taknemmelige for. Ingen skal være i tvivl om, at det altoverskyggende mål for den kommende sæson er oprykning, siger Kent Madsen.