Virklund-dreng udlejes igen til Regensburg

Fodbold 22-årige Asger Sørensen, der stammer fra Virklund, fortsætter karrieren i Jahn Regensburg i den tyske 2. Bundesliga.

Her spillede han også i sidste sæson, hvor han var udlejet fra Red Bull Salzburg, og den østrigske storklub bekræfter på sin hjemmeside, at Asger Sørensens lejeophold forlænges med yderligere en sæson.

Den 191 centimeter høje forsvarsspiller er glad for, at han bliver i Regensburg.

- Jeg kender holdet, trænerteamet og hele klubben og føler mig ganske enkelt godt tilpas her. Derfor tror jeg, at endnu en sæson i Regensburg er det helt rigtige skridt for min udvikling. Jeg glæder mig meget til den kommende sæson i 2. Bundesliga og vil nå så mange kampe som muligt, siger han til den tyske klubs hjemmeside.

Med Jahn Regensburg var han sidste sæson med til at spille en femteplads hjem i den næstbedste række i Tyskland. Han nåede selv at spille 26 kampe.

Asger Sørensen startede karrieren i Silkeborg IF, inden han røg videre til FCM, der i 2014 solgte ham til Salzburg. helligsø