SIF sejrede i den første test

Mathias Hove Andersen 

Ny angriber scorede to gange, da Randers FC blev besejret på udebane i den første træningskamp

FODBOLD Silkeborg IF spillede lørdag den første træningskamp i opstarten, og superliganedrykkerne fik en sejr med fra BioNutria Park, hvor Randers FC indkasserede et nederlag på 1-4.

Det var ellers hjemmeholdet, der kom bedst ud til opgøret, og i indledningen havde Randers FC et par kvalificerede tilbud, som dog ikke kastede yderligere af sig.

SIF’erne fik efterhånden arbejdet sig bedre ind i kampen, og Mikkel Vendelbo fik også testet hjemmeholdets keeperen med en fin helflugter, men værterne havde de fleste tilbud i de første 45 minutter, selvom der ikke blevet scoret.

Dødvandet blev dog brudt efter pausen, hvor hjemmeholdets Kevin Conboy dirigerede et fladt indlæg fra Jeppe Okkels i eget net i det 50. minut, og ni minutter senere blev kantspilleren så selv noteret for en scoring, da han bankede en løs returbold i nettet fra kort afstand.

Randers FC fik reduceret til 1-2 i det 62. minut, hvor Kevin Conboy gjorde skaden god igen efter et hjørnespark. Fem minutter senere blev det dog 1-3, da nyerhvervede Oliver Haurits let kunne sende bolden i kassen ved bagstolpen efter flot forarbejde fra Magnus Mattsson og Alex.

Den 17-årige angriber stod også for kampens sidste scoring i det 74. minut, hvor han igen stod fri i feltet og scorede til slutresultatet 1-4.

Den næste træningskamp spilles på tirsdag klokken 13, hvor Vendsyssel FF gæster Jysk Park.