Hjælp med at navngive Aquas nye grævling

Søren Nielsen 

Aqua vil gerne have din hjælp til at finde et godt navn til den nye grævling. Du kan vinde et valgfrit familieårskort til dyreparken, hvis du finder det bedste navn

SILKEBORG Bobby, Børge eller Bjarne?

Lad tankerne få frit spil og hjælp med at finde navnet på den nye han-grævling, som for nylig flyttede ind i Aquas nye anlæg i forbindelse med stedets 25 års jubilæum.

Sådan lyder opfordringen fra Aqua, og zoolog Morten Vissing håber, at rigtig mange har lyst til at være med til at finde et navn til den nye beboer.

For at deltage skal du gå ind på Aquas Facebook-side og skrive en kommentar til konkurrenceopslaget med dit forslag til, hvad fyren skal hedde. Samtidig skal du skrive en begrundelse om, hvorfor det netop skal være det navn.

Konkurrencen er lavet i samarbejde med Silkeborg Kommune, og dommerkomiteen består af borgmester Steen Vindum (V), direktøren på Midtjyllands Avis, Stinus Errboe, og Aquas zoolog Morten Vissing.

- Grævlingen skal være hele Silkeborgs. Og vi håber meget, at folk har lyst til at byde den nye grævling velkommen ved at hjælpe med at finde et godt navn, forklarer Morten Vissing.

Navnekonkurrence begynder tirsdag den 26. juni og løber indtil fredag d. 6. juli.

Præmien er udover æren valgfrie årskort til én hel familie samt en rundvisning af en af dyrepasserne. Desuden vil borgmester Steen Vindum overrække præmien ved et lille ceremoni i dyreparken. Vinderen kontaktes direkte af Aqua.