Officielt: SIF har købt ny spiller

Peter A. Sørensen 

Opdateret - SIF’s nye spiller glæder sig til spilletid

FODBOLD Så er det officielt. Silkeborg IF henter højre backen Svenn Crone i Brøndby.

SIF har længe været på jagt efter Brøndby-spilleren, men handlen gik i første omgang i vasken, da SIF rykkede ud.

Men nu er aftalen så alligevel faldet på plads.

– Det glæder jeg mig til. Der er selvfølgelig mange overvejelser, når man skifter klub, men jeg har haft gode samtaler med Peter Sørensen og fået et rigtig godt indtryk af klubben. Jeg ser frem til at blive en del af det projekt, der skal få SIF op i Superligaen med det samme, siger Svenn Crone.

Den nye SIF’er er et produkt af Brøndbys talentudvikling. Han fik sin debut for Brøndby som 19-årig og har været inde omkring alle DBU’s ungdomslandshold fra U16 til U20. Han er noteret for 31 landskampe i alt. Han har siden 2014, hvor han blev rykket op i Brøndbys førsteholdstrup, spillet 62 kampe og scoret et mål for klubben fra Vestegnen.

Svenn Crone er forsvarsspiller med favoritposition på højre back-positionen. Han betegnes som en fysisk stærk og løbevillig back, der kan spille begge veje. De fleste af hans kampe for Brøndby har han dog spillet som venstre back.

– Min klare favoritposition er på højre back, men i og med at jeg har spillet mange kampe som venstre back i Brøndby, er det naturligvis også en position, jeg kan dække, hvis der er brug for det, siger Svenn Crone, der ser frem til spilletid i Silkeborg.