Politiet: Sådan gik Riverboat-festivalen

Benedikte Storgaard Clausen 

Politiet havde en rolig weekend, selvom Riverboat og studenterfester kørte på højtryk

SILKEBORG Weekenden bød på masser af fest og farver i Silkeborg, da Riverboat Jazzfestival blev afholdt i midtbyen. Men det betød ikke mere arbejde til lokalpolitiet i Silkeborg.

- Man må sige, at det var en meget stille og rolig weekend til trods for, at der både var Riverboat og en masse studenter, der festede, siger politikommissær John Toft, der understreger, at der også plejer at være roligt under jazzfestivalen.

De sager, politiet måtte notere, var kun i småtingsafdelingen.

Fulde folk
Fredag aften omkring midnat blev en lidt for beruset 24-årig mand fra Hampen sendt ud af et af teltene, fordi vagterne mente, han udviste voldelig adfærd. Det fandt den 24-årige sig ikke i, og det gik ud over en tilfældig mand, der sad på sin knallert. Den 24-årige skubbede manden af knallerten og er nu sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Senere samme aften var det en lidt for fuld 21-årige kvinde fra København, der vakte opsigt. Hun tumlede rundt og var til ulempe for folkene omkring hende, hvorfor hun også blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen. Også natten til søndag måtte politiet i aktion. Her sigtede de en 57-årig mand fra Silkeborg for at tisse op ad en husmur på Tværgade.