Storskærm med landskamp på Torvet blev en stor succes

Søren Nielsen 

Initiativtagerne bag er meget tilfredse med tilslutningen til den nervepirrende landskamp mod Kroatien

SILKEBORG Hundredvis af lokale silkeborgensere valgte søndag aften at se fodboldlandskampen mellem Danmark og Kroatien i fællesskab på storskærm på Torvet.

Den lune sommeraften, og den vigtige VM-kamp, fik således lokket mange ud for at samle sig i et fællesskab for at se den nervepirrende kamp, som i øvrigt blev en langstrakt forestilling, fordi der måtte forlænget spilletid og straffespark til, før Kroatien til sidst trak det længste strå.

Det var en gruppe af flere aktører, som stod bag storskærmen.

To af initiativtagerne var Christoffer Josefsen og Claus Friis, der fik ideen, og som indgik et samarbejde med em lang række lokale aktører. Blandt andre Riverboat som lod toiletvognene stå, så tissetrængende fodboldfans kunne benytte disse.

- Vi er meget glade for, at så mange aktører bakkede op, så det kunne lade sig gøre. Og så er vi glade for, at rigtig mange mennesker dukkede op og havde en dejlig aften. Vi er kun kede af, at Danmark tabte. Vi havde ellers booket storskærmen igen til den næste kamp med Danmark. Men det bliver der ikke noget af. Nu overvejer vi, om der skal ske noget i forbindelse med finalen, siger Christoffer Josefsen.