SIF gav ingen gaver til KFUM i jubilæumskamp

Mathias Hove Andersen 

Svensk prøvespiller åbnede scoringen, da Silkeborg IF hentede den ventede sejr over fra Silkeborg KFUM. Magnus Mattsson blev noteret for tre mål

FODBOLD Tirsdag aften markerede Silkeborg KFUM klubbens 100 års jubilæum med en træningskamp på Jysk Park mod Silkeborg IF, men der var ingen foræringer fra 1. divisionsholdet, og storfavoritterne hentede en ventet sejr på 5-0.

Silkeborg KFUM, der netop er rykket op i danmarksserien, havde travlt med at forsvare sig på kunstgræsset, men i det 19. minut tog SIF føringen, da svenske Marcus Johansson pandede bolden i nettet efter et hjørnespark, hvor prøvespilleren viste stor styrke i luftrummet.

To minutter senere blev det 2-0, da Magnus Mattson tog et par hurtige træk i feltet og sendte bolden forbi KFUM-keeper Mads Markfoged med en flad afslutning.

Efter en halv times spil fik KFUM’erne bolden i nettet ved Patrick Bang Nielsen, men kampens dommer havde fløjtet for frispark, og en humoristisk appel om videohjælp fra VAR-systemet, som i øjeblikket benyttes under VM i Rusland, ændrede ikke på beslutningen fra manden med fløjten.

I stedet blev det 3-0 til SIF i det 41. minut, hvor Jeppe Okkels krøllede bolden over i modsatte målhjørne med en flot afslutning fra distancen.

Kampbilledet var uændret efter pausen, selvom begge mandskaber skiftede mange spillere i løbet af anden halvleg.

Allerede i det 47. minut blev det 4-0 ved Magnus Mattsson, og i det 64. minut blev offensivspilleren noteret for sin tredje scoring i kampen, da han lukkede og slukkede med scoringen til 5-0.

Selvom KFUM’erne ikke fik et mål at juble over, var der taktfaste klapsavler fra tilskuerne, da rutinerede Frank Hansen blev skiftet ud 10 minutter før tid. Kampen var hans sidste i KFUM-trøjen, inden karrieren fortsætter som spillende assistenttræner i Kjellerup IF efter sommerpausen.