Kvik udfordrer kollegaer til dirtytrail

Tekst: Peter Bruvik-Hansen 

Kvik Køkken på Bredhøjvej stiller med et hold til Diadora Dirtytrail i oktober, og udfordrer de øvrige lokale køkkenfirmaer til at deltage

SILKEBORG De lokale konsulenter og indehavere af køkkenfirmaerne Svane, Aubo, HTH, Tvis og Designa kan godt begynde at finde den indre »kriger« og løbeskoene frem, for i løbet af den kommende tid vil de modtage en udfordring fra kollegaerne i Kvik Køkken.

Her er indehaver Kasper Halberg og køkkenkonsulent Nicolaj Sjørring så småt begyndt at gå i træning til efterårets Diadora Dirtytrail, der afholdes i Silkeborg 7. oktober. Her vil de to køkkenmænd fra Kvik Køkken deltage i 15-kilometer distancen, og for at få et ekstra incitament til løbet, opfordrer og udfordrer de deres kollegaer i branchen.

- Vi tager rundt og udfordrer dem. Vi har planer om, at vi hænger en skriftlig udfordring op på deres butiksdør, og så må vi jo se, om de tør at samle udfordringen om, siger Kasper Halberg.