Ny butik på vej: Dansk modebrand vælger Silkeborg

Tekst: Peter Bruvik-Hansen 

Det danske modebrand Redesigned by Dixie, der er stiftet af den tidligere silkeborgenser Allan Feder, flytter ind i Pretz

SILKEBORG Silkebogensiske taske- og sko-fashionistas og andre med hang til læderprodukter fra det danske modebrand Redesigned by Dixie, kan godt begynde at glæde sig, for 2. august åbner brandet butik i Silkeborg.

Det bliver i det nuværende Pretz på Søndergade, og Silkeborg bliver dermed den blot anden by, hvor brandet åbner selvstændig butik under eget navn.

- Vi er repræsenteret i otte europæiske lande, men det er først nu, vi etablerer egne butikker. Den første åbnede vi 1. maj, og nu åbner vi i Silkeborg. Det er meget spændende, siger grundlægger og indehaver Allan Feder.

At det lige er Silkeborg, der bliver adresse for den nye butik, er der flere grunde til. Dels er skobutikken Pretz en af brandets nuværende kunder. Redesignet er dermed allerede i repræsenteret i byen, som Allan Feder betegner som en spændende by.