SIF henter forsvarsspiller

Peter A. Sørensen 

24-årige Frederik Møller skifter fra AGF til Silkeborg IF på en to-årig kontrakt

FODBOLD FODBOLD Det er endnu en forstærkning til forsvarspositionerne, som Silkeborg IF i dag har skrevet kontrakt med. Den 24-årige Frederik Møller skifter til SIF på en to-årig kontrakt indtil sommeren 2020.

– Det er en rigtig dygtig spiller, som vi har skrevet kontrakt med. Han har erfaring og lysten til at spille for os i NordicBet Ligaen. Vi ved, hvad vi får fra ham, fortæller manager Peter Sørensen om Frederik Møller, som fortrinsvist spiller venstreback.

– Vi har igennem lang tid haft problemer på vores venstreback, hvor Gustav Dahl har haft problemer med en drilsk skade. Nu kommer Frederik Møller ind og giver os noget ro, og en fornyet kamp om pladsen i venstresiden, lyder fra Peter Sørensen.

Frederik Møller er hentet i AGF, hvor der ikke var udsigt til fast spilletid på førsteholdet.

– Jeg kommer til SIF for at spille fodbold. Det var ikke holdbart med min situation i AGF, så jeg er glad for at SIF og Peter (Sørensen, red.) kom på banen, fortæller venstrebacken, som i karrieren er noteret for hele 42 U-landskampe.

Forsvarsspilleren har også rundet de 50 kampe i Superligaen, ligesom han også tidligere har spillet 1. division for AC Horsens. I den seneste sæson spillede Frederik Møller 17 kampe i Superligaen for AGF, hvoraf den ene var åbningskampen på JYSK park.

– Det er nogle fornemme rammer og en god bane at spille på, fortæller Frederik Møller, som forudser en svær sæson i 1. division.

– 1. division er en svær række. Jeg spillede selv for AC Horsens, da vi rykkede op i samme sæson som SIF. Det skal vi gerne gøre igen, lyder det fra Frederik Møller, som efter en skade tidligere på året nu er klar igen, og derfor allerede fredag træner for første gang med sine nye holdkammerater.