SIF-spiller indstiller karrieren

Peter A. Sørensen 

Forsvarsspiller skal hjælpe udenfor banen. Knæet kan ikke holde til topfodbold

FODBOLD SIF’s venstre back, Mikkel Cramer, har valgt at indstille karrieren.

Det sker efter en længere periode med smerter i det ene knæ på grund af en brusk- og en meniskskade.

- Mit knæ kan ikke holde til at spille fodbold. Jeg har ondt i knæet, når jeg belaster det over længere tid, og jeg vil også kunne bruge knæet, når jeg bliver ældre. Hvis jeg stopper nu og passer på, kan knæet nok holde resten af livet, siger Cramer.

SIF-spilleren nåede at få fem kampe i den netop overståede sæson, hvor han længe var ude, efter han fik en knæskade i en pokalkamp og efterfølgende gennemgik en knæoperation i september.

Cramer har stadig et år tilbage af sin kontrakt i Silkeborg, og i den periode skal han hjælpe udenfor banen i SIF’s sundhedssektor. Den 26-årige nu tidligere fodboldspiller er i gang med en kandidat-uddannelse i idræt på Aarhus Universitet, som han kan bruge i forbindelse med SIF’s fysiske træning.