Sølv til Silkeborg-svømmer ved DM

Svømning Torsdag blev de danske juniormesterskaber på langbane skudt i gang i Nørresundby, og Silkeborg-svømmerne fik en god start.

På 800 fri blev det et yderst spændende løb, hvor Markus Kjeldsen kæmpede med om guldet. Desværre for Silkeborg-svømmeren var et nyt ungt talent fra Søllerød den stærkeste i duellen på de sidste 300 meter. Men Markus Kjeldsen fik sin første sølvmedalje ved junior-DM efter et par bronze-medaljer ved de tidligere mesterskaber.

Tiden 8.29,29 var lidt over Markus Kjeldsen egen klubrekord, men det er stadig den næstbedste tid gennem tiderne i Silkeborg Svømmeklub.

Også Emilie Egerup jagtede medalje i 50 meter fri, inden hun i næste uge skal deltage i de nordiske juniormesterskaber, men desværre for Silkeborg-svømmeren fik hun ikke så godt fat i vandet som tidligere. Tiden 34,51 sekunder i indledende og en lille forbedring til 34,32 i finalen rakte desværre kun til den utaknemmelige fjerdeplads.

Også Line Lyskjær svømmede sig i en finale, da hun med en tilmeldingstid som nummer 50 svømmede sig 26 pladser op og kvalificerede sig til C-finalen. Samlet blev hun nummer 20.

Fredag eftermiddag var flere Silkeborg-svømmere i vandet, og der er lagt op til flere finalepladser i de kommende dage for Silkeborg Svømmeklub. PAS