Røll lokker stor profil væk fra Kjellerup

Mathias Hove Andersen 

Kjellerup IF mister igen en markant spiller til Skive IK, hvor Thomas Røll er cheftræner

FODBOLD 23-årige Sebastian Denius er onsdag eftermiddag blevet præsenteret som ny spiller i Skive IK, og den talentfulde kantspiller er dermed tabt for Kjellerup IF.

For to uger siden tog Malthe Dahl Overgaard den samme tur, da han skiftede Kjellerup ud med Skive, og den store interesse for KIF-profilerne hænger uløseligt sammen med, at den tidligere Kjellerup-assistent, Thomas Røll, er tiltrådt som cheftræner i klubben.

Det bekræfter sportschef Rasmus Brandhof på Skives hjemmeside.

- Det er jo en mand, som Thomas kender rigtig godt, og som han har anbefalet, at vi skulle forsøge at hente ind. Så vi er glade for, at det har kunnet lade sig gøre, siger Rasmus Brandhof.

Thomas Røll blev i to omgange forbigået, da Kjellerup IF skulle udpege en ny cheftræner efter Claus Therkildsen og Jonas Dal. Derfor gik turen til Skive i kølvandet på sidste sæson, hvor Steven Lustü blev præsenteret som ny mand på KIF’s trænerbænk.

Gensyn i næste sæson
I Skive glæder man sig over, at det er lykkedes at tilknytte Sebastian Denius på en etårig aftale.

- Sebastian er en spiller, der har været lidt sen til at udvikle sig til den kvalitetsspiller, som jeg synes, vi har kunnet fornemme, han er. Det ser man tit - at der er spillere, der først får deres gennembrud, når de bliver ældre, og det tror jeg også er tilfældet med Sebastian. Nu har han spillet en del kampe for Kjellerup på et førstehold, og det har været godt til ham, så jeg tror på, at han er klar til at tage næste skridt hos os og blive endnu bedre, end det han er, lyder analysen fra Rasmus Brandhof.

Tidligere i karrieren fik Sebastian Denius to indhop i landets bedste række for Viborg FF, men i de seneste sæsoner har han været en vigtig brik i Kjellerup IF, der opnåede en fjerdeplads i 2. divisions oprykningsspil i sidste sæson, hvilket er den bedste placering i klubbens historie.

I sidste sæson rykkede Skive IK ned fra 1. division, og efter sommerpausen kan Sebastian Denius, Malthe Dahl Overgaard og Thomas Røll således se frem til et gensyn med Kjellerup IF, da begge klubber er at finde i den tredjebedste række.