Forsøg på røveri mod lastbilchauffør

KJELLERUP I nat klokken 03.50 modtog politiet en anmeldelse om forsøg på røveri på Kjellerupvej tæt ved Parallelvej.

En 25-årig mandlig lastbilchauffør fra Ålestrup, der var ude at køre med varer, blev pludselig standset, da en mørkegrå Ford Mondeo uden nummerplader kørte ind foran og spærrede for videre kørsel. Ud af den grå Ford sprang to mænd, der bevægede sig mod lastbilen. En af mændene prøvede at komme ind i førerhuset, og ifølge chaufføren sagde manden på gebrokkent engelsk, at han ville have chaufførens penge. Men det lykkedes den 25-årige chauffør at holde manden ude og få bakket lastbilen væk derfra.

De to mænd bar begge hættetrøje og en hue trukket ned over hovedet. Udover de to mænd sad tre mænd tilbage i Ford’en under hændelsen.

Politiet efterforsker sagen.