Martin Jensen fra Sorring klar med nyt mega-hit

Søren Nielsen 

Den lokalfødte dj klar med et nyt nummer, som meget let kunne gå hen og blive et nyt hit

SORRING Selvom han med sine blot syv singleudgivelser stadig er i begyndelsen af sin karriere har den 26-årige danske dj fra Sorring allerede haft et globalt hit med singlen »Solo Dance«, og hans seneste succes kan findes på singlen »Wait«, der allerede er blevet streamet over 65 mio. gange på Spotify.

Nu vil Martin Jensen endnu en gang følge op på sin store succes. Det gør han d.13. juli, når han udgiver sin næste single »16 Steps«.

I alt har Martin Jensen ca. 900 millioner afspilninger på sine udgivelser - alene på Spotify.

Verdensstjernen har udgivet officielle remixes for verdensstjerner som Ed Sheeran og Katy Perry, og han er i både 2016 og 2017 officielt blevet udråbt til at være blandt de mest populære dj’s i verden.

»Martin spiller på nogle af de største scener i verden, og på hans mange rejser har han samlet inspiration og oplevelser, både musikalsk og i livet – det hele kommer til udtryk på hans nye single ’16 Steps’, hvor hans lyd udvikler sig i en ny retning«, skriver pladeselskabet i en pressemeddelelse.

Amerikansk teenageidol med
Næste udspil fra det danske stjerneskud er singlen »16 Steps«. Med på sin nye single har han inviteret det amerikanske teenageidol, sangerinde og skuespiller, Olivia Holt.

Olivia Holt er stjernen i den nye Marvel-serie »Cloak & Dagger«. Men Olivia har også en lille håndfuld musikudgivelser bag sig, og hun har allerede opnået stor succes med over 200 mio. streams på disse.

»Det placerer altså de to artister i samme situation: Martin og Olivia ligger lunt i svinget til at blive morgendagens helt store internationale stjerner. Netop derfor synes Martin Jensen, at amerikanske Olivia Holt er den perfekte sangerinde til hans næste single,« skriver pladeselskabet videre.