SIF blev banket helt ned på jorden igen

Peter A. Sørensen 

SIF fik store klø af 1. divisionskollegerne fra Viborg FF

FODBOLD Nu gik det ellers lige så godt. Tre testsejre over superligahold havde fået humøret tilbage i SIF-lejren, men fredag eftermiddag blev det trist hverdag igen.

For naborivalerne fra Viborg FF, der regnes for en af konkurrenterne til oprykning i 1. division, vandt en sikker sejr i Silkeborg. 0-3 viste måltavlen efter de 90 minutter, og det må give panderynker i SIF-lejren, der leverede en skuffende indsats.

Viborg var klart bedst og farligst i første halvleg. Gæsterne kom til et par store tilbud, og det var ganske fortjent, at Jeff Mensah efter 10 minutters spil bragte Viborg foran.

SIF’erne kom til gengæld ikke frem til det store, og det var overraskende, at gæsterne på Jysk Park havde så markant fat i kampen.

Midt i første halvleg gik der så et sug gennem SIF’erne, da Magnus Mattsson skrigende faldt til jorden og tog sig til knæet. Umiddelbart så det ud til, at stortalentet slap billigt fra uheldet, men det står først helt klart i løbet af de kommende dage.

Efter pausen kom SIF’erne bedre med, og i det første kvarter sad hjemmeholdet på spillet. Men rigtig farlige blev SIF’erne ikke, og i stedet kunne den tidligere SIF’er, Anders Albers, gøre det til 0-2 efter godt en time. På det tidspunkt var Simon Jakobsen gået ud, mens prøvespiller Anders Hagelskjær kommet ind i midterforsvaret.

Albers - der blev vejet og fundet for let i Silkeborg, fordi man ikke troede på hans evner på kunstgræs - gjorde det også til 0-3 tæt under mål 10 minutter senere.

Og så blev den weekend ødelagt for SIF’erne.