Svensk forsvarer på plads i SIF

Michael Helligsø 

24-årige Marcus Johansson har skrevet under på en kontrakt, der gælder frem til nytår

FODBOLD Silkeborg IF har som ventet lavet en aftale med den svenske forsvarsspiller Marcus Johansson, der har været på prøvetræning i klubben i opstarten til den nye sæson.

24-årige Marcus Johansson har skrevet under på en kontrakt frem til årets udgang med superliganedrykkerne og kommer til klubben på en fri transfer.

SIF-manager Peter Sørensen er meget tilfreds med tilgangen til forsvaret, hvor langtidsskadede Jeppe Gertsen er savnet.

- Jeg er glad for, at vi har fået aftalen med Marcus på plads. Han viste sig fint frem under forrige uges prøvetræningsophold og kommer til at indgå som en vigtig del af vores defensive kapacitet, siger SIF-manager Peter Sørensen, der også har hentet Svenn Crone og Frederik Møller tidligere i sommerens transfervindue.

Marcus Johansson var på banen i de to testkampe mod Silkeborg KFUM og AaB, og svenskeren glæder sig over, at hans skifte nu er kommet på plads.

- Jeg fik et rigtig godt indtryk af klubben og spillertruppen, og jeg er glad for, at jeg nu er kommet på kontrakt i Silkeborg. Jeg glæder mig til opgaverne og vil gøre mit til at indfri målsætningen om oprykning. Jeg er kommet til Silkeborg for at vinde fodboldkampe, siger Marcus Johansson.

Den 195 cm høje forsvarsspiller fik sin fodboldopdragelse i Halmstad, hvor det blev til 43 førsteholdskampe. I foråret optrådte han for Jönköping Södra.