Nye påsatte brande i Silkeborg

Pia Egeberg 

Midtjysk Brand og Redning har igen måttet rykke ud til to påsatte brande på Resedavej. Politiet har ingen spor efter gerningsmændene

SILKEBORG I aftes og i morges var der igen brand på Resedavej. Midtjysk Brand og Redning samt politiet rykkede mandag klokken 22.38 ud til den ene brand bagved børnehaven Blæksprutten. Her var der blevet sat ild til et gummidæk.

- Der var ingen vidner, og vi så ikke gerningsmændene, siger Bent Riber Nielsen fra Silkeborg Politi, som også bekræfter, at branden var påsat.

Tirsdag morgen måtte Midtjysk Brand og Redning så rykke ud til endnu en påsat brand på fodboldbanen mellem blokkene på Resedavej og Lupinvej. Her var det en træ-støttemur for enden af fodboldbanen, der var ild i.

Ifølge indsatsleder Allan Riisberg er det muligt, at branden var blevet tændt i løbet af natten og først opdaget tirsdag morgen.

- Det er højst sandsynligt, at branden har ligget og ulmet. Det var først i morges, at anmeldere af branden opdagede røg, siger Allan Riisberg, som altså ikke er i tvivl om, at begge brande var påsat.

Området har den seneste tid været plaget af påsatte brande og uro. Midtjyllands Avis har tidligere skrevet om uroligheder og påsatte brande i området. Men ifølge Silkeborg Politi er der ikke indsat ekstra patruljering i området her i sommerperioden. De håber dog at høre fra nogle, der måske har set gerningsmændene.