Tidligere SIF-profil er stadig uden klub

Mathias Hove Andersen 

Daniel A. Pedersen takkede nej til polsk klub, men en afklaring nærmer sig

FODBOLD 25-årige Daniel A. Pedersen har stadig ikke fundet en ny arbejdsgiver efter sommerens afsked med AGF. Den klubløse midtbanespiller har ellers været til prøvetræning i polske Korona Kielce, men mavefornemmelsen var ikke rigtig.

- De tilbød mig en kontrakt, og de ville faktisk helst, at jeg blev dernede i stedet for at tage hjem først. Men jeg sagde til dem, at jeg måtte hjem og tænke over det. Vi forhandlede så lidt frem og tilbage, men jeg havde ikke den helt rigtige følelse i kroppen, selv om det var et fint ophold og en udmærket klub, siger Daniel A. Pedersen til bold.dk.

Den tidligere SIF-profil nåede 82 superligakampe i den røde trøje inden skiftet til AGF i 2015, hvor han efterfølgende blev noteret for 76 kampe i landets bedste række.

Midtbanespilleren oplyser til onlinemediet, at der både er interesse fra udenlandske og danske klubber. En afklaring kan derfor være lige på trapperne.

- Vi snakker med forskelllige klubber, og der sker lidt. Jeg kan ikke sige så meget om det, men det er begyndt at rykke på sig, og jeg tror, der sker noget snart, siger Daniel A. Pedersen.