SIF køber midtstopper i Skive

Mathias Hove Andersen 

Anders Hagelskjær har imponeret under sin prøvetræning i Silkeborg IF og er blevet belønnet med en treårig aftale

FODBOLD Efter en vellykket prøvetræning er Silkeborg IF og Skive IK nået til enighed om en transfer af forsvarsspilleren Anders Hagelskjær. Den 21-årige midterstopper skifter til SIF på en treårig aftale med øjeblikkelig virkning.

- Vi har haft øje på ham igennem lang tid. Nu fik vi muligheden for at kigge nærmere på ham her i vores relativt lange opstart. Det har han gjort rigtig fint, og derfor har vi nu valgt at hente ham, siger SIF-manager Peter Sørensen.

Den venstrebenede forsvarsspiller kan både benyttes i midterforsvaret og som venstreback.

- Han har nogle gode forsvarskompetencer, som jeg selvfølgelig også mener, at vi kan gøre endnu bedre og udvikle på. Han er en god duelspiller og god på hovedet. Han har en god venstrefod, og så giver han også holdet en ekstra dimension i form af nogle rigtig lange indkast, fortæller Peter Sørensen.

Anders Hagelskjær kommer fra Kjellerup, men han fik sin fodboldopdragelse i FC Midtjylland, inden han først blev udlånt og derefter skiftede permanent til Skive IK i 1. division. Her startede den unge forsvarsspiller ud med at spille venstreback, men sluttede opholdet som midterstopper.

- Jeg er glad og stolt på egne vegne. Jeg glæder mig til at spille i Silkeborg, som er en stor klub. Det er et godt setup, som jeg glæder mig til at være en del af, fortæller Anders Hagelskjær, som med sine egne ord er en moderne forsvarsspiller.

- En af mine store styrker er mit spil langs jorden. Jeg vil gerne have bolden og være med til at spille bolden op fra de bagerste rækker, forklarer Anders Hagelskjær.