Ældre ægtepar udsat for tricktyveri i Them

91-årig fik stjålet sit guldur, da to fremmede spurgte om vej på Højagervej

THEM Et ægtepar fra Them på henholdsvis 89 og 91 år blev udsat for tricktyveri hjemme hos dem selv tirsdag eftermiddag.

Lidt over klokken 13 kørte ægteparret ind i deres indkørsel på Højagervej, og da de trådte ud af bilen, kom to fremmede hen til parret.

Den ældre mand stod op ad sin rollater, og en af de fremmede tog et vejkort frem og lagde det over den ældre mands hænder, mens han holdt på rollateren- angiveligt i forsøget på at ligne nogen, der spurgte om vej.

De to fremmede snakkede hverken dansk eller engelsk, og kort tid efter forsvandt de, og den ældre mand opdagede, at han manglede sit guldur. De to fremmede beskrives som en østeuropæisk mand i sort jakke og en kvinde på 30-40 år med sort hår, lys hud og kraftig af bygning.