Lummer mand trak bukserne ned foran kvinde

Benedikte Storgaard Clausen 

I Them har flere borgere oplevet en lummer mand luske rundt. Han er sigtet for blufærdigheds-krænkelse

THEM En 26-årig mand har de seneste dage udsat flere kvinder for blufærdighedskrænkelse.

Mandag middag viste manden sig frem for en 29-årig kvinde, der passede sin butik på Silkeborgvej i Them. Manden gik rundt i butikken og slikkede sig om munden. Han virkede ubehagelig og fik rejsning i bukserne, har kvinden forklaret til politiet.

Manden gik rundt i butikken i omkring et kvarter, og kvinden ringede derfor til sin kæreste. Det fik den 26-årige til at forsvinde.

Tirsdag var den gal igen. Denne gang var det kvindens mor, der passede butikken, og hun kom i snak med manden, der fortalte, at han var rumænsk og havde arbejdet på et pizzeria. Igen lykkedes det at skræmme manden ud af butikken med et telefon-opkald.

Ved middagstid tirsdag havde han bevæget sig mod Super Brugsen i Them. Her så en 40-årig kvinde, der netop havde afsluttet dagens indkøb, ham stå ved skuret med indkøbsvogne. Han kiggede intenst på kvinden, og hun spurgte ham derfor, om der var noget, hun kunne hjælpe med.

- Nej, du er smuk, lød det umiddelbare svar til kvinden.

Hun satte sig herefter ind i sin bil, hvorfra hun fik sig noget af et syn, for tilbage ved skuret stod manden med bukserne nede om knæene og blottede sig.

Kvinden tilkaldte politiet, der kort efter sigtede den rumænske mand, som er uden adresse i Danmark. Han er sigtet for blufærdighedskrænkelse.