Smart mode til de yngste

Tekst: Peter Bruvik-Hansen 

Med åbningens af Smallfashion på hjørnet af Nygade og Søndergade får familiens yngste nye muligheder for at gå smart klædt

MODE Levis, Mads Nørgaard og Hummel er nogle af de brands, der i øjeblikket bliver pakket ud af kasser og poser, for efterfølgende at blive glattet og hængt på bøjler i Smallfashion.

Butikken med fokus på moderigtige brand til de yngste i familien, er i øjeblikket ved at blive gjort klar på hjørnet af Søndergade og Nygade, hvor ikke mindst butiksbestyrer Christine Høj Sørensen gør sit til, at butikken står klar til åbningen torsdag.

Vil skabe »lækkerhed«
- Vi har været i gang længe, men nu er vi ved at være klar, når Christine Høj Sørensen at sige, inden hun vender sin opmærksomhed mod butiksdøren, hvor en fyr dukker op med de reklamestreamer, der skal pryde en del af butikkens vinduer.

- Der er meget at forholde sig til, bemærker hun, der i den forløbne uge nåede op på små 60 timers arbejde, og i ugerne forinden har haft travlt med at bestille »alt« hjem til butik og personale.

- Vi har lagt mange kræfter i at finde det rette inventar og de rigtige planter til butikken. Vi forhandler en række lækre og fede mærker, og det skal også smitte af på butikken. Vi vil gerne have, at kunderne fornemmer en »lækkerhed«. At butikkens rammer matcher varerne, siger hun.

Smallfashion åbner torsdag med gode tilbud, popcorn og smoothies, goodiebag til de første 30 kunder samt konkurrence.