Tre mænd stjal fra ældre dame: De fremstilles i grundlovsforhør i dag

SILKEBORG Mens politiets civilpatrulje var ude og ransage ejendomme tirsdag formiddag, lagde de også mærke til en mistænkelig bil med udenlandske nummerplader på Mølledamsgade i Silkeborg. I bilen sad tre mænd på henholdsvis 34, 40 og 45 år fra Rumænien. Betjentene bestemte at blive for at observere. Den ene mand gik kort tid efter hen mod en hæveautomat, og der rettede civilpatruljen henvendelse til ham. Det viste sig, at de tre mænd kort forinden havde stjålet et hævekort fra en 78-årig kvinde fra Silkeborg, der var ved at handle i Lidl på Nørrevænget. I bilen fandt politiet yderligere kvindens pung samt kontanter. De vil dog ikke oplyse, hvor mange penge de fandt. Alle tre mænd blev anholdt og bilen taget med på stationen til videre undersøgelse. De skal onsdag formiddag fremstilles i grundlovsforhør.