Så skal der igen cykles omkring Julsø

2018-udgaven af Julsø Rundt køres på søndag

SILKEBORG - Træd med i pedalerne og støt Kræftens Bekæmpelse søndag den 12. august.

Sådan lyder opfordringen fra Idræt om Dagen i Silkeborg, der på søndag inviterer til det store traditionsrige og hyggelige motions- og familiecykelløb Julsø Rundt.

Startskuddet lyder midt formiddag fra Indelukket i Silkeborg, hvor der også er mål efter de cirka 40 km rundt om søen.

Alle er naturligvis velkomne, og der er tradition for, at løbet for mange er en udflugtstur sammen med familie, venner, naboer og klubkammarater.

Selvfølgelig må man også gerne tage turen i et raskt tempo, men det er et løb uden tidtagning, og deltagerne skal overholde færdselsreglerne.

- I år håber vi på at se flere børnefamilier, da det er en god mulighed for at få en aktiv dag sammen med familien flere generationer imellem. Børn under 14 år er gratis ifølge med betalende voksne, fortæller lederen af Idræt om Dagen, Kasper Ginnerup Knudsen.

I prisen er inkluderet årets Julsø Rundt-diplom, årets Julsø Rundt-klistermærke og muligheden for at vinde en masse præmier fra et velvilligt erhvervsliv i Silkeborg.

Schaufuss Cykler er medarrangør og stiller med en servicevogn, hvis uheldet skulle være ude.

Undervejs på den smukke rute kan der holdes pauser ved de to indlagte depoter i henholdsvis Alling og ved Slåensø. Her står Idræt om Dagens frivillige klar med forfriskninger.

Igen i år har Idræt om Dagen valgt at donere overskuddet fra Julsø Rundt til den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse i Silkeborg. ben