Klinik med fod på det hele

Tekst: Peter Bruvik-Hansen 

Fodterapeut Elin Haarup sætter sig i spidsen for Klinik for Fodterapi på Hjejlevej, hvor den hidtidige indehaver Solveig Bendtsen går på pension

SILKEBORG Statsautoriseret fodterapeut Elin Haarup har overtaget Klinik for Fodterapi på Hjejlevej, hvor kollegaen Solveig Bendtsen efter godt 9 år som indehaver - og 22 år i alt som fodterapeut - har valgt at forlade arbejdsmarkedet.

Elin Haarup lejede sig ind i klinikken for to et halvt år siden, og det lå lidt i kortene, at hun på et tidspunkt skulle overtage lejemål og navn. Hun understreger dog, at der ikke sker nogen større ændringer i den forbindelse. Godt nok har lejemålet fået en større make-over, men ellers sker der ingen ændringer. I klinikken vil man således fortsat også møde Lotte Steensen og Ulla Mogensen, der arbejder som selvstændige fodterapeuter, men lejer sig ind.

- Vi kører videre i samme ånd og stil som Solveig og med samme navn, siger Elin Haarup.

Fredag den 24. august over middag, markerer de fire statsautoriserede fodterapeuter ejerskiftet i Klinik for Fodterapi på Hjejlevej. Her kan man sige farvel til Solveig Bendtsen og goddag - og på gensyn til Elin Haarup, Ulla Mogensen og Lotte Steensen.